Samen behaal je resultaat
Samen behaal je resultaat

Het allerbelangrijkste binnen de gezondheidszorg vinden wij persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Dit is namelijk de basis voor jouw herstel. Of het nou acute klachten zijn of chronische klachten, alles valt of staat met de klik die er tussen patiënt en therapeut is. 

Om te voorkomen dat acute klachten chronisch worden streven wij ernaar om (waar mogelijk) binnen 24u een afspraak te plannen. Op deze manier kunnen we direct aan de slag met jouw klachten en zullen we ook sneller resultaat hebben. 

Daarbij hebben wij zeer korte lijntjes met verschillende disciplines binnen de gezondheidszorg omdat wij gevestigd zijn in het gezondheidscentrum Dinxperlo. Dit houdt in dat persoonlijk overleg met bijvoorbeeld een huisarts snel kan plaatsvinden, waardoor er zo min mogelijk vertraging ontstaat. Ook kunnen we snel binnen het centrum doorverwijzen op het moment dat er ‘herstel belemmerende factoren’ zijn, die niet met fysiotherapie behandeld kunnen worden. Dít is volgens ons ook het toekomstbeeld van de gezondheidszorg. Korte lijnen binnen één centrum. 

Home
Wie zijn wij
Afspraak
Whatsapp