Samen behaal je resultaat
Samen behaal je resultaat

Tarieven

FYSIO RAADHUYS ONTZORGT

Om jou als patiënt zo veel mogelijk te ontlasten, hebben wij contracten afgesloten met de belangrijkste zorgverzekeraars (met uitzondering van CZ (en sublabels), Zorg & Zekerheid (en sublabels), Caresq/Aevitae en ENO). 

Wat betekent dat voor jou? Dit betekent dat jij niet hoeft om te kijken naar rekeningen. Wij dienen het consult direct in bij de zorgverzekeraar en nemen daarmee al een stukje zorg uit handen. Belangrijk is wel dat je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie bij jouw zorgverzekeraar. 

CHRONISCHE INDICATIE

Een chronische indicatie is een indicatie die valt onder de aandoening volgens ‘lijst Borst’. 

Bij een chronische indicatie worden de eerste 20 behandelingen vanuit je aanvullende verzekering betaald of betaal je deze zelf. Vanaf de 21ste behandeling gaat de zo genoemde chroniche indicatie in. Dit betekent dat je (afhankelijk van de indicatie) voor 6 tot 12 maanden fysiotherapie uit je basisverzekering vergoedt krijgt. Hierbij geldt wel dat dit in eerste instantie van je eigen risico af gaat. 

We snappen dat bovenstaand verhaal ingewikkeld is. Mocht het na deze korte uitleg nog onduidelijk zijn, geen zorgen. Bel of mail ons gerust met je vraag en dan gaan wij jouw specifieke geval bekijken. 

NIET VERZEKERD?

Geen zorgen, ook dan kun je gewoon bij ons terecht. Onderstaand vind je de tarieven die gelden voor patiënten die niet (meer) aanvullend verzekerd zijn voor fysiotherapie. Wil je korting op je behandeling? Kies dan voor de Tegoedkaart en ontvang oplopende korting op je behandelingen! Geïnteresseerd? Klik hier.

2024
Zitting fysiotherapie € 44,-
Zitting fysiotherapie (aan huis)€ 52,50,-
Intake en onderzoek (zonder verwijzing)€ 57,50,-
Intake en onderzoek (met verwijzing)€ 57,50,-
Zitting echografie€ 44,-
Medisch verslag€ 42,-
Niet nagekomen afspraak of te laat afgebeld€ 27,50,-
Letselschadebrief / verslag schadeverzekeraar€ 85,-
Home
Wie zijn wij
Afspraak
Whatsapp