Samen behaal je resultaat
Samen behaal je resultaat

Mijn naam is Rob Mastebroek en in 2020 ben ik gestart met Fysio Raadhuys. Waar ik in 2012 afstudeerde aan de Hogeschool van Nijmegen kreeg ik 8 jaar later een fantastische kans om te starten in het Gezondheidscentrum Dinxperlo

Tijdens mijn opleiding heb ik interesse ontwikkeld in het actieve herstel van de mens waarbij het samenwerken aan herstel voor mij centraal staat. Ons motto is niet voor niets ‘samen behaal je resultaat’.

Door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld binnen de fysiotherapie middels werkervaring en opleidingen en daarbij heb ik in 2015 mijn opleiding echografie afgerond. Hierdoor kunnen wij bepaalde problemen beter in beeld brengen en kunnen wij het behandelplan nog meer toespitsen op jouw behoeften. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in enkel en voetklachten. Hierbij kun je denken aan de wat bekendere verstuikingen, maar ook aan herstel na gecompliceerde enkel fracturen. Uit ervaring spreek ik dat voetklachten nog wel eens voor lief genomen worden, wat in de regel vaak leidt tot langdurige, slepende klachten. 

Home
Wie zijn wij
Afspraak
Whatsapp