Samen behaal je resultaat
Samen behaal je resultaat

Rob Mastebroek

Mijn naam is Rob Mastebroek en in 2020 ben ik gestart met Fysio Raadhuys. Waar ik in 2012 afstudeerde aan de Hogeschool van Nijmegen kreeg ik 8 jaar later een fantastische kans om te starten in het Gezondheidscentrum Dinxperlo

Tijdens mijn opleiding heb ik interesse ontwikkeld in het actieve herstel van de mens waarbij het samenwerken aan herstel voor mij centraal staat. Ons motto is niet voor niets ‘samen behaal je resultaat’.

Door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld binnen de fysiotherapie middels werkervaring en opleidingen en daarbij heb ik in 2015 mijn opleiding echografie afgerond. Hierdoor kunnen wij bepaalde problemen beter in beeld brengen en kunnen wij het behandelplan nog meer toespitsen op jouw behoeften. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in enkel en voetklachten. Hierbij kun je denken aan de wat bekendere verstuikingen, maar ook aan herstel na gecompliceerde enkel fracturen. Uit ervaring spreek ik dat voetklachten nog wel eens voor lief genomen worden, wat in de regel vaak leidt tot langdurige, slepende klachten. 

BIG-nummer: 89915742704

FysioRaadhuys_Dylan

Dylan Maurick

Mijn naam is Dylan Maurick, en sinds 2022 ben ik als fysiotherapeut werkzaam bij Fysio Raadhuys. In de zomer van 2022 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Saxion in Enschede. Direct na mijn studie ben ik op verschillende praktijken in de regio aan het werk gegaan, waarna ik de kans kreeg om Fysio Raadhuys te gaan versterken. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen en tot op heden alles behalve spijt van deze keus. Daarnaast is het natuurlijk hartstikke leuk om als Dinxperloër in eigen dorp te werken!

Als fanatiek sporten vind ik het enorm belangrijk om klachtenvrij te kunnen bewegen en dat is ook mijn doel als fysiotherapeut. Mensen helpen met het verbeteren van allerlei soorten fysieke klachten is voor mij de grote motivatie binnen dit werk. Met name schouderproblematiek is een gebied waarmee ik zeer veel affiniteit heb, zowel in het sportgerelateerde gebied als ook de houding-/spanning gerelateerde klachten. 

Daarnaast ben ik als algemeen fysiotherapeut heel breed inzetbaar en kun je bij mij terecht met alle soorten klachten! 

Dus heb je klachten? Wacht niet te lang en maak een afspraak!

BIG-nummer: 19930809004

Home
Wie zijn wij
Afspraak
Whatsapp