Samen behaal je resultaat
Samen behaal je resultaat

Shockwave

Fysio Dinxperlo Raadhuys
Fysio Dinxperlo Raadhuys

Hielspoor, tenniselleboog, achillespees irritatie. Deze veelvoorkomende klachten kent eigenlijk iedereen wel. Mensen die er last van hebben gehad kunnen als geen ander vertellen dat deze klachten behoorlijk vervelend kunnen zijn en ook nog eens lang kunnen duren.
Sinds de intrede van shockwave therapie is een langdurige behandeling en herstel gelukkig (grotendeels) verleden tijd. Maar wat maakt shockwave therapie dan zo effectief?

Peesklachten

Vooral peesklachten zijn met shockwave zeer goed te behandelen. Dit komt doordat je met shockwave de pees heel lokaal bij het probleem behandeld en de pees daarmee aanzet tot herstel. Iets waar een pees vanuit zijn beperkte doorbloeding moeite mee heeft. Door deze aanzet tot herstel komt het herstelproces in een stroomversnelling waarbij de meeste mensen binnen 4-6 behandelingen voor 80% van de klachten af zijn.

Echografie

In veel gevallen wordt shockwave gebruikt in combinatie met echografie. Dit doen we om het probleem zo goed mogelijk in kaart te brengen en daarmee zo gericht mogelijk te behandelen. Zowel shockwave als echografie wordt vergoedt vanuit de aanvullende verzekering voor fysiotherapie!

Afspraak

Heb je klachten en wil je graag hulp bij je herstel? Wacht dan niet en maak een afspraak!

Home
Wie zijn wij
Afspraak
Whatsapp